Fredagkväll och jag sitter här framför datorn med en mamma som gormar att jag ska städa...

Det låter väl som en toppen kväll? det är faktiskt inte så illa som det låter. jag är faktiskt riktigt glad:)   med lite fler dreads i håret (inte klart än dock) och en ny tröja(:D) känns livet ganska bra. hela jag känns ny och julen börjar spritta i min kropp:D sen att så många har kommenterat mitt förra inlägg gör ju inte saken sämre heller. tack! det är kul att se att folk läser^^ och jag har fattat att jag ska flytta:D jag ska flytta till falun! med anna, elisabet och carro. det ska bli så kul:D yeay! (oj, det blev massor av smilies idag) sen träffade jag Sebbe på bussen! det var oväntat men kul! jag kände inte igen honom först. och nu ha rjag träffat hans flicka. trevlig! annars har jag spelat fiol idag och det var fhett kul, ville inte sluta. då har jag gått och fått ett beroende, fast jag tror att det är ett positivit beroende. jag spelar en kul men svårt låt nu. Thais heter den. lyssna på den om ni behöver varva ner. den är känd och man kan säkert ladda ner den. jag tycker då i alla fall att den är vacker. fast inte fullt så fin när jag spelar den, men ändå. kanske kan närma mig. sen har jag spelat chards och jag ska spela introt själv, i alla fall på min stämma så jag borde väl öva lite på det också. men ikväll ska jag slappa och städa lite för att göra mamma glad och för att jag inte ska ha så mycket att göra imorgon.

ikväll har jag haft teskedsgummanmaraton och sett tre filmer. hon är så söt! och handligen är också söt. jag såg inte det när jag var liten och det ville Linnea(som gör mina dreads) ändra på. så jag har sett på 4.5 timmar teskedsgumman:D nu har jag tagit igen allt jag missade i min barndom.

imorgon kommer nordesjös och ska äta middag hos oss. det är alltid trevligt:) åh, mitt liv är bra! och så blir jag så glad över att jag är glad så då blir det en gid cirkel:D

nej, nu ska jag vara glad någon annanstans

over and out, twist and shout! (twist and shout, come on, come on, come on baby now)

Tordag och långhelgen har börjat

hej!

idag har jag inte varit i skolan och jag ska inte dit imorgon heller. skönt! idag har varit en dreadsdag, men jag fick inte så många.... det tar tid! jag tvivlar på att att de någonsin kommer att bli klara... snyft! och det gör ont. jag har fortfarande öm hårbotten. vil man bli fin får man lida pin som det så vackert heter... i alla fall. imogon är det först fiol och sen mer dreads, hoppas att några fler blir gjorde i alla fall. hoppas kan man ju alltid.

nej, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. livet är ganska bra just nu! inte så mycket att göra! puh! inte i skolan i alla fall, men då liggerju en massa annat här hemma och väntar. man måste börja handla julklappar snart också. ska nog försöka övertala mamma att åka in och köpa skor och julklappar på söndag, tror jag.

nej, nu ska jag kila
ha det gott!

kramar!

trött men skriver ändå, varför?

Bra fråga och jag kan inte riktigt svara på den, men men. jag vill väl skriva, som om jag inte hade gjort det förut. jag borde väl egentligen sitta upp och skriva på samh'llkunskapen men jag är för trött för att ha några vettiga tankar så jag babblar väl av mig här istället. nu är jag snart klar med samhällkunskapen. önskade att den hade varit klar nu, men men, så är livet. är klar med mer än halva nu i alla fall. en undersökningfråga och källkritik kvar. det fixar jag lätt imorgon. jag lär väl knappast få någon respons nu när jag är så sen, men jag hoppas att hon inte kan sänka mig. det kan hon inte! då blir jag faktiskt lite truttig. men men då är det väl så då.

Annars jag har rullat en snöboll idag, den blev skapligt stor och jag orkade inte rubba den tillslut så jag blev tvungen att be michelle att hjälpa mig att flytta den så att den inte skulle stå ivägen! hihi, kul! det var barnet inom mig som tog över. så jag var ute och lekte i snön en halvtimme idag:D sen har jag spelat fiol. just nu har jag ett svårt stycke som är mycket vackert (så länge det inte är jag som spelar) jag lyssnar på det just nu. Thais heter det. i alla fall. så var bussen 50 minuter försenad idag också! bajs på den! jag fick stå ute i kylan och vänta i nästan en timme! burr! så kom jag 40 minuter försent till skolan. henke gav mig en pik, men jag tänker inte ta åt mig, det är inte mitt fel att bussen inte var i tid. morr. nejdå, nu ska jag intevar arg. hm.. något positivt idag... jo, snöbollen, så var det ja! yeay! stolt sanna!

nej, nu kallar sängen.

sussa sött!

Kramar

Dancing in the dark

Åh! den låten är minnen! jag känner mig precis som för snart två år sen. tidig morgon runt påsk. alla springer runt i lindberghallen i långkalsonger eller mjukisbyxor eller liknande, krockar med varandra hur som helst i korridorerna.  sedan samlas vi, strechar, sjunger upp och sen är det musikal! det var längesen nu. hade nästan glömt det men denna låt är verkligen flash backs. lycklig tid:) nu blev jag nästan att sakna den tiden. det var tiden då skolan inte var så viktig. det var den perioden i mitt liv när jag inte pluggade, när jag inte orkade bry mig. det gick ju bra ändå. två och ett halvt års slit betalade sig bra i sista terminen. åh! nu kom ju saknaden till och med! då var livet bra! visst, det var inte perfelt, men det var riktigt bra. Livet är verkligen inte dåligt nu heller, misstolka mig rätt, men allt är mycket mer relativt nu och inte lika enkelt. jag har nog blivit större. klokare? tja, jag vet inte, men mer fundersam i alla fall^^

nej, nog med nostalgi för idag.

god natt!

Påminnelse

Skulle bara påminna om att det vore trevligt om ni skrev en liten kommentar, vad som helst, så jag ser att ni har läst. det behöver verkligen inte vara kloka kommentarer om livets mening, det räcker med ett Hej. så jag ser vem det är som läser. muchas gracisas

Fredag i min hjärna

hej!

oj, nu är det fredag. denna dag har varit lång. hoppas att resten av helgen blir lika lång. fast jag skulle inte tro det. det har hänt så mycket på sistone. idag och igår närmare bestämt. Humöret växlar fort. Först är jag jublande glad och sen kan jag gråta eller bara vilja ge upp. Kanske p.g.a att det är så många blandade känslor inom mig. Kanske p.g.a.  det. man kan inte koncentrara sig på en sinnesstämning utan det varierar verkligen. Sen är jag väldigt fladdrig i humör över huvudtaget. det går fort mellan skratt och gråt.

Ickaorderingtillägg! :) Yeay! Falun here I come! äntligen ska jag slippa bussen. det har ju funkat och t.o.m varit skönt ibland men jag är ju verkligen glad att slippa.

Romeo och Juliet. Åh, vad bra den var! Såg den med skolan igår. Jättebra! Fast lite jobbig också. Blandade känslor när man går där ifrån, men det är nog tanken också, tror jag. Verkligen en tragisk historia, men det visste jag ju innan. Jag grät faktiskt inte, det trodde jag att jag skulle göra, men jag fick tårar i ögonen.

Hemprov i matte. Blä, till en början, men nu har jag börjat fått koll på det hela så jag tror att jag är med nu. måste bara skriva rent allt nu. med lite mer kommentarer och tankegångar.

Övning med dalaviolinisterna. hemma hos Eva. Mys! Vilka människor! Jättemyskigt folk. Ska bli så kul att åka ivåg med dem. Det är snack om Wien, Rom och Dublin! Yeay! Kul va? Och så spelade vi så klart! Vi spelar faktiskt roliga låtar, ganska speciella låtar. stor blandning, folkmusik och klassiskt, svenskt och utländskt. för er som inte har hört talas om oss så är vi INTE dala synfoniettan, vilket många tror. sen så bruakr vi "dans" eller göra rörelser när vi spelar. Kul! men mycket svårare.

Sen har jag satt igång med sociologi nu också. Fhett kul! varför, varför, varför. verkligen! den ultimata varför-kursen. Alla kommer att bli vansinniga på mig för jag kommer nog att vara snäppet värre efter kursen. eller så tröttnar jag. vet inte vad jag hoppas på. för min skull hopps jag på det första för andras skull hoppas jag på det sista.

jaja, nu tror jag att det är dags för mig att krypa till kojs.

ha det så gött allesammen!
kramar

Sanna

Onsdag. som blev mer funderingar än vad jag tänkt innan

Hej!

Idag är det onsdag och jag tänker inte åka till Falun idag. Inga inbokningar och jag jobbar bättre.  jag har haft en liten neråt svacka senaste dagarna men efter utbrottet i söndags så har allt gått mycket bättre nu känns det som om jag börjar ha lite koll på allt igen, faktiskt. Mattehemprvet känns det blandat med. jag har halva svar på allt. hmm.. inte så bra. jag skulle vilja diskutera uppgifterna med någon som också gjort dem. Det vore bra. Sen har jag slagit ihop mitt samhällskunskapsarbete med mitt engelskaarbete. så då är det bara ett baouta arbete men det är bättre än två stora, tycker jag. Annars rullar livet på. Jag ska hålla i Luciatåget i gräv i år. Vet inte varför jag tog på mig det, jag har ju ganska mycket att göta ändå, men men. har jag lovat så har jag. och det ska nog bli lite kul också hoppas jag. det bor i och för sig ganska lite barn i byn nu, men det får gå. igår var jag på orkester, massa nya låtar, men inte så svårta. jag borde föresten titta på BUSlåtarna inför stämmrepet. det är lite pinsamt att inte kunna något över huvudtaget då. fast jag kanske missar det eftersom jag missar nästa vecka. jaja. det blir nog bra tillslut. borde öva på dem hur som helst.

på fredag är det övning med Dala Violinisterna. det ska faktiskt bli kul. jag har kompisar som jag tycker om där och det är kul att träffa dem. det ska nog bli kul att åka utomlands med dem. Vi ska planera resan då. kul! undrar vart vi åker. Fhett kul i alla fall!

Undrar vart livet kommer att ta mig? eller är det jag som tar livet? hmm... kanske inte det viktiga. vart kommer jag att hamna i framtiden? vad kommer jag att göra? det är frågor som har cirkulerat i mitt huvud senaste tiden. jag har lyckats stjuta ifrån mig de frågorna, men de börjar komma ikapp nu och jag kan inte smita. jag vet verkligen inte. och hur ska jag göra efter gymnasiet? Hur kommer livet att se ut om två år? frågor utan svar kan både vara jobbiga och intressanta. förhoppningsvis så kommer svaren så småning om. fram till dess gäller det att hålla dörrarna öppna och njuta av livet.

ha det så bra alla hopa!

Sanna

Hurricane by bob Dylan (texten är värd att läsa och fundera över)

Pistol shots ring out in the barroom night
Enter patty valentine from the upper hall.
She sees the bartender in a pool of blood,
Cries out, my god, they killed them all!
Here comes the story of the hurricane,
The man the authorities came to blame
For somethin that he never done.
Put in a prison cell, but one time he could-a been
The champion of the world.


Three bodies lyin there does patty see
And another man named bello, movin around mysteriously.
I didnt do it, he says, and he throws up his hands
I was only robbin the register, I hope you understand.
I saw them leavin, he says, and he stops
One of us had better call up the cops.
And so patty calls the cops
And they arrive on the scene with their red lights flashin
In the hot new jersey night.


Meanwhile, far away in another part of town
Rubin carter and a couple of friends are drivin around.
Number one contender for the middleweight crown
Had no idea what kinda shit was about to go down
When a cop pulled him over to the side of the road
Just like the time before and the time before that.
In paterson thats just the way things go.
If youre black you might as well not show up on the street
less you wanna draw the heat.


Alfred bello had a partner and he had a rap for the cops.
Him and arthur dexter bradley were just out prowlin around
He said, I saw two men runnin out, they looked like middleweights
They jumped into a white car with out-of-state plates.
And miss patty valentine just nodded her head.
Cop said, wait a minute, boys, this ones not dead
So they took him to the infirmary
And though this man could hardly see
They told him that he could identify the guilty men.


Four in the mornin and they haul rubin in,
Take him to the hospital and they bring him upstairs.
The wounded man looks up through his one dyin eye
Says, whad you bring him in here for? he aint the guy!
Yes, heres the story of the hurricane,
The man the authorities came to blame
For somethin that he never done.
Put in a prison cell, but one time he could-a been
The champion of the world.


Four months later, the ghettos are in flame,
Rubins in south america, fightin for his name
While arthur dexter bradleys still in the robbery game
And the cops are puttin the screws to him, lookin for
somebody to blame.
Remember that murder that happened in a bar?
Remember you said you saw the getaway car?
You think youd like to play ball with the law?
Think it might-a been that fighter that you saw runnin that night?
Dont forget that you are white.


Arthur dexter bradley said, Im really not sure.
Cops said, a poor boy like you could use a break
We got you for the motel job and were talkin to your friend bello
Now you dont wanta have to go back to jail, be a nice fellow.
Youll be doin society a favor.
That sonofabitch is brave and gettin braver.
We want to put his ass in stir
We want to pin this triple murder on him
He aint no gentleman jim.


Rubin could take a man out with just one punch
But he never did like to talk about it all that much.
Its my work, hed say, and I do it for pay
And when its over Id just as soon go on my way
Up to some paradise
Where the trout streams flow and the air is nice
And ride a horse along a trail.
But then they took him to the jailhouse
Where they try to turn a man into a mouse.


All of rubins cards were marked in advance
The trial was a pig-circus, he never had a chance.
The judge made rubins witnesses drunkards from the slums
To the white folks who watched he was a revolutionary bum
And to the black folks he was just a crazy nigger.
No one doubted that he pulled the trigger.
And though they could not produce the gun,
The d.a. said he was the one who did the deed
And the all-white jury agreed.


Rubin carter was falsely tried.
The crime was murder one, guess who testified?
Bello and bradley and they both baldly lied
And the newspapers, they all went along for the ride.
How can the life of such a man
Be in the palm of some fools hand?
To see him obviously framed
Couldnt help but make me feel ashamed to live in a land
Where justice is a game.


Now all the criminals in their coats and their ties
Are free to drink martinis and watch the sun rise
While rubin sits like buddha in a ten-foot cell
An innocent man in a living hell.
Thats the story of the hurricane,
But it wont be over till they clear his name
And give him back the time hes done.
Put in a prison cell, but one time he could-a been
The champion of the world.

vad är viktigt i livet?

Vad är vikitgt i livet egentligen?

Vad ska man prioritera här i livet?

Vem ska man lyssna på?

Vad vill jag?


Jag försöker tänka mig in i vilka svar ska skulle ha fått beroende på vem jag frågade. jag tänker inte rabbla upp svaren och heller inte vilka jag skulle ha frågat men det är de människor jag ser upp til här i livet. de som finns i min närhet och som jag låter påverka mitt liv. jag vet att jag borde gå tillbaka till mig själv och känna efter vad jag tycker är viktigt men det är så svårt. jag tycker att det finns så många sidor av saken och jag kan inte se vilken sida som är minst viktig för jag måste snart prioritera om detta inte slutar snart. jag önskar att någon tydligt och klart sa till mig hur jag skulle lösa detta fast jag vet inte om jag skulle lyssna och jag inte fick det svar jag vill ha. jag behöver inte prioritera. för det vill jag inte. jag vet vad jag vill nu. ja, jag vill fortsätta som nu. det är det jag vill. då struntar vi i prioriteringen och gör allt, lyssnar på alla för allt är viktigt i livet.

får se hur länge det håller....

Little room by Norah Jones

You and me and,
Me and you,
In my little room,
There's room enough for us to do,
The things we like to do.
Oops, I hit my elbow on the doorknob,
Its right there,
It's by the bed next to my head,
But I don't even care.
There's stars up on the wall,
And they all glow in the dark,
And we can hear the children playing,
Outside in the park.
There's bars on the window,
And if there were a fire,
We'd burn up for sure,
But that's just fine by me 'cause,

We would be together ever more.
In this little room,
In the big city we're so far,
From the people that we knew in,
My big ol' blue car.
But if we stick together,
Then I know we'll be ok,
'cause when it gets too cold outside,
This room is where we'll stay.

Fredag morgon

och det är en tyst krigszon här hemma. suck. tur för mig att jag inte ska vara hemma särskillt mycket idag

kramar

Uff!

Ett uff i positiv mening, ett befriandes uff. ett utpustandets uff. japp det är rätt. sanna är positiv igen! jag har tränat och gud vad skönt det var. det var alldeles för länge sen sist men nu är jag pigg i hjärnan och trött i kroppen, så som det ska vara på kvällen! nu gäller det bara att ta tag i matten för jag har prov imorgon. men det ska nog gå bra får vi hoppas. sen är det konsert imorgon. i mockfjärd. astrid lindgren tema. jobbiga tonarter är det. men men, det får funka. jag måste koncenterar mig mera bara.

helgen verkar vara full med plugg men till skillnad från förra helgen har jag ork att göra det, för jag kan se att slut på elände! och det är jätteskönt!

tja, nu ska jag attackera min mattebok och han (japp det måste vara en kille) ska få sig en regäl omgång!

ha det så bra!

kramar!

Sinkin' Soon by Norah Jones

We're an oyster cracker on the stew,
And the honey in the tea,
We're the sugar cubes, one lump or two,
In the black coffee,
The golden crust on an apple pie,
That shines in the sun at noon,
We're a wheel of cheese high in the sky,
But we're gonna be sinkin' soon.

In a boat that's built of sticks and hay,
We drifted from the shore,
With a captain who's too proud to say,
That he dropped the oar,
Now a tiny hole has sprung a leak,
In this cheap pontoon,
Now the hull has started growing weak,
And we're gonna be sinkin' soon.

We're gonna be Sinkin' soon,
We're gonna be Sinkin' soon,
Everybody hold your breath 'cause,
We're gonna be sinkin' soon
We're gonna be Sinkin' soon,
We're gonna be Sinkin' soon,
Everybody hold your breath 'cause,
Down and down we go.

(solo)

Like the oyster cracker on the stew,
The honey in the tea
The sugar cubes, one lump or two?
No thank you none for me.
We're the golden crust on an apple pie,
That shines in the sun at noon,
Like the wheel of cheese high in the sky
Well ... we're gonna be sinkin' soon.

Mycket bra, men mysko låt.

P.s. Anledning till att jag skriver ut låttexter är för att jag ska ha koll på vilka låter jag lyssnade på mycket vid just den tidpunkten. så det är inte för att de ha ett starkt politiskt buskap eller en mycket djup mening. det är helt enkelt låtar som jag tycker är roliga eller bra eller intressanta.

Onsdag, den stora kemiprovsdagen.

Hej!

idag var det den stora kemiprovsdagen, men kemiprovet bhöver vi inte tala om. det är bara att gå vidare och ta nya tag (det gick inte bra)

Annars har dagen flutit på bra. jag fick inte så mycket gjort idag, men studiemotivation skönt brutalt efter provet. på kvällen har det först varit konsert. det som funkade, gick bra och det som gick mindre bra gick riktigt dåligt. så kan det vara.  jag har precis kommit hem ifrån en middag. min moster har fyllt 50, där av middagen en onsdag.

jo, idag skulle jag intervjua vår skolsyster angående mitt projekt och ja. det gick som det gick. jag hade bokat henne en halvtimme, vi pratade en timme och nästan inget alls om mitt arbete. det sög verkligen. jag har heller inte kontaktat andra. det ska jag göra imorgon. fast det var ett riktigt bra samtal jag hade med henne. hon är verkligen en bra människa. hon har alltid ett leende på läpparna och gör allt för att hjälpa till.

förresten. ni som läser min blogg, skulle ni vilja vara så snälla att ha som vana att ge en kommentar, så jag vet vilka som läser. vore kul att veta.

i alla fall. imorgon är en ny dag och det är då mitt liv ska vända. förhoppningsvis. det är då jag ska få alla skolarbeten gjorda och livet ska bli mycket bättre. man kan ju hoppas. jaja. nu ska sanna sova

gnatt, sussla sött!

kramar

Måndag...

..och jag borde göra något annat än att blogga, men det ska väl inte ta så lång tid.

denna helg var botten, med vissa undantag. plugg plugg och plugg. idag har varit bättre, det blir det alltid med min klass. jag har fått bättre koll på allt. jag har också gjort en mycket lyckad vända till biblioteket och hittat en massa bra (tror jag) material både till mitt engelskaarbete och samhällskunskapsarbete. det kändes bra. annars har dagen rullat på. jag har haft betygssamtal för fysik och naturkunskap och nu har jag lite bättre koll på vad jag ska göra! det är bra!

hmm.. annars har jag inte gjort så mycket. nej, nu ska jag kila!

ha det bra!

All I ask of you from Phantom of the Opera

No more talk of darkness,
forget these wide-eyed fears;
I'm here, nothing can harm you,
my words will warm and calm you.
Let me be your freedom,
let daylight dry your tears;
I'm here, with you, beside you,
to guard you and to guide you.

Say you'll love me ev'ry waking moment;
turn my head with talk of summertime.
Say you need me with you now and always;
promise me that all you say is true,
that's all I ask of you.

Let me be your shelter,
let me be your light;
you're safe, no one will find you,
your fears are far behind you.

All I want is freedom,
a world with no more night;
and you, always beside me,
to hold me and to hide me.

Then say you'll share with me one love,
one lifetime;
let me lead you from you solitude.
Say you need me with you,
here beside you,
anywhere you go,
let me go too,
that's all I ask of you.

Say you'll share with me one love,
one lifetime.
Say the word and I will follow you.

Share each day with me,
each night, each morning.

Say you love me...

You know I do.

Love me, that's all I ask of you.

Anywhere you go let me go too
Love me
that's all I ask of you.


Världens vackraste kärleksduett från en mycket bra musikal!

Fredag.

Hej hopp!

Idag är det fredag för alla som hade missat det och det är snöblask ute. Jag är glad att jag hade varma vinterkängorna idag, inte för att det var kallt utan för att det är mina mest vattentäta skor efter gummistövlarna. Jag hade matte och engelska idag på dagen. Det gick väl helt okej, jag börjar förstå det där med att derivera nu. Men det blir väl sämre. Nejdå, nu ska jag inte vara en sån persemist. Det klart jag kan! Sen var det fiollektion, gick bättre än väntat :) men Tarantellan måstejag öva mer på, och även fjärde saten i sonaten, men alla andra satser gick så pass bra att de fick godkännt och jag är klar med dem nu i alla fall. Sen kom jag hem och gjorde upp ekonomi med modern min, jag gick 1000kr plus. yeay! Inte för att jag är i så stort behov an pengarna men det är alltid bra att spara till senare tider, så som resor och instrumen med mera. Inga nyheter angående lägnheten än. Vore ju kul att flytta, men det börjar kännas mörkt. Men, men sånt är livet.

Så, resten av dagen är planerad framför datorn med en engelskauppsats framför mig. Yeay! eller inte...
Träffade en gammal klasskompis på bussen:) Kul att prata med honom. Han har alltid varit en trevlig typ. Vi kom och prata om dittan och dattan. Det var kul!

Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv och sen får vi se om jag kan åka på ungdomssamling ikväll eller inte. Först ska jag lägga upp en planering över vad som är mest krisigt.

ha det bra!
kramar!

image4
Snöslask kan få sammanfatta hur toppen min dag har varit ; )

Cry me a river by Ella Filtzgerald

Now you say you're lonely
You cried the long night through
Well, you can cry me a river
Cry me a river
I cried a river over you
Now you say you're sorry
For being so untrue
Well, you can cry me a river
Cry me a river
 Cause I cried,
I cried I cried a river over you

You drove me,
Nearly drove me out of my head
While you never shed a tear
Remember?
I remember all that you said
Told me love was too plebeian
Told me you were through with me and
Now you say you say love me
Well, just to prove you do
Come on and cry me a river
Cry me a river
I cried a river over you

You drove me
Nearly drove me out of my head
While you never shed a tear
Remember?
I remember all that you said
Told me love was to plebeian
Told me you were through with me...

 And now, now you say you love me
Well, just to prove you do...
Come on! and cry, cry, cry me a river
Cry me a river...
Cause I cried a river over you
If my pillow could talk Imagine what it would've said
T'would be a river of tears I cried in bed
So you can cry me a river Daddy, go ahead now and cry that river
Cause I cried how I cried
A river over you

första inlägget i denna blogg

Hej hopp!

jag premiärbloggar nu på blogg.se. wow! jag är så tuff! eller inte. nej. idag har varit en lång dag. först utedag med Sanna som delansvarig, kallt men gott med hamburgare. Sedan bar det av till CSN, jag är inte det minsta klokare nu än innan och det ser mörkt ut på flyttfronten eftersom att elisabet inte heller verkar kunna få bidrag. mycket illa:( jag som hade sett fram emot detta. jaja. det blir ingen flytt i trean heller då antar jag. sedan hade jag ett seminarium om övervikt och orättvisor i världen. vet inte hur det gick, inte så bra tror jag. men men, det har ju gått bra innan så det spelar nog inte så stor roll. sen var det orkerster och dalaviolonister, tre timmar fiol. efter seminariu, utedag och 3 timamr fiol är jag nu lagomt trött och förbi. borde egentligen ha legat för länge sen men, jag somnar desto snabbare när jag väl går och lägger mig i alla fall.

jag måste verkligen göra något åt mitt tankesätt. imorse när jag skulle koka varm choklad till utflykten började jag funder på vilka bindningar som bröts när man värmde upp mjölken. sen kom jag på mig själv och visste inte om jag skulle skratta eller gråta, men jag kom fram till att det var bäst att skratta åt det.

ha det så bra! kommentera tack:)

kramar och kärlek till er alla!

RSS 2.0