Dags för en ny uppdatering

Hej hopp!
Vet egentligen inte varför jag skriver här. Skriver ändå så sällan så att ingen lär läsa men ibland mår man bara så bra av att skriva.
Nu är det maj och det märks. Mycket igen, även om det inte är övermäktigt ännu. Men det märks stor skillnad mellan januari och nu. Men ganska mycket har förändrats sedan dess. Nu har jag ett heltidsjobb och sitter med i Unga Forskares förbundsstyrelse. Då vikade jag ibland och jobbade på lågfart med Bergslagen.
Det känns, för jag är mycket tröttare, men samtidigt så mår jag ändå bättre. Jag mår mycket bättre när jag känner att jag har något för mig. Är jag inte produktiv blir jag rastlös och det är inte roligt för varken mig eller något i min närhet...
Så nu är jag ju också 20 år gammal, tro det eller ej. Mina elever tror det nog inte... Men men, så kan det vara. Jag ser ju i alla fall ut att vara äldre än vad de är, oftast! Borde kanske egentligen jobba nu, men jag har ingen energi för det. Har en hel del lektioner kvar att planera. Minst två NO-lektioner för åttor och en för 9:or. 7:ornas var faktiskt redan klar! :)
Resten av veckan kan jag planera imorgon. Så jag behöver med andra ord inte bli så mycket jobb ikväll :D
Sedan är det en lärardag med Bergslagen som jag tillsammans med Johanna ska planera upp. Sedan har jag en del saker med förbundsstyrelsen som ska göras. Dags att sätta igång med arbetet med att ta fram lite frågeställningar till utredningen som jag är ansvarig för plus att det är två måldokument kvar som ska göras, men det gör jag inte ikväll, för nu ska jag snart ut och äta med min familj! Det blir sista delen i mitt 20-årsfirande. Det har varit väldigt kul, men nu är jag trött. Jag tycker om att omge mig med människor jag tycker om, och det har jag verkligen gjort nu :) Jag blir så glad för att jag får träffa så mycket trevligt folk :) Särskilt tack till min finaste Harald som kom bara över en kväll och förmiddag för att fira mig. All kärlek till den fina männskan <3
KRAM

RSS 2.0