Utmaning!

Här kom förklaringen till utmaningen. Pinsamt att jag missförstår allt;)Men det är i alla fall en utmaning. Det var Louise som utmanade mig.

De regler som gäller är:

* Länka till den personen som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
* Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
* Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
* Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras bloggar.

Mina sju saker:
Igår hade jag ett underbart samtal med några av mina underbara vänner
Jag saknar att sjunga och leka musik
Jag ska cykla till jobbet idag, trots is och halka
Jag vill bli allt när jag blir stor
Jag tycker om pepparkakor med grönmögelost
Jag vet ingenting och det gör inget
Jag älskar att vara människa!

Jag utmanar:
1. Edith
2. Andreas
3. Linnea
4. Rasmus
5. Alex
6. Olle
7. Vicki

Utmaning...

Jag fick en utmaning av Louise, kan det handla om att uppdatera bloggen en gång i veckan tro?

Vi får se hur det går, men jag antar utmaningen i alla fall. Jag misslyckades med det förra veckan, men jag tror att det inte räknas eftersom att jag antar utmaningen nu.

Denna vecka har jag inte gjort så mycket som jag borde. All min ork är slut. Jag går mest omkring och tycker synd om mig själv för att jag har så mycket att göra och gör därför inget. Då får jag ännu mer att göra. Det är kanske inte helt så, men det känns inte om att jag har gasen i botten direkt och jag orkar inte det heller. Tror att det har med avsaknad av en viss Mr. som gört´, men jag vet inte. Det dröjer väldigt länge innan jag får träffa honom igen och det var länge sen jag såg honom nu. Världen blir mycket gråare utan honom, verkligen. Eller det kanske inte dröjer så länge, men en vecka och två dagar till känns som en lång tid.

Annars så är det ganska mycket att göra nu. Det börjar dra ihop sig med Dynamit nu. Nämligen in vecka och två dagar. Sedan är det MYCKET med fiolen just nu, det känns som att jag skulle kunna öva fiol på heltid eftersom att jag har så mycket (okej, jag överdriver lite, eller ganska mycket) men det är mycket och det beror på att jag ska vara bort i två veckor sen på mina rep så jag MÅSTE lära mig allt utantill hemma. Helst måste jag kunna det till på torsdag. Så jag borde öva istället för att sitta här. Men just nu är jag i en svacka och då gör det att jag inte heller tycker att det går lika bra eftersom att det inte går så bra.

Hör ni hur negativ jag låter nu. Blä på mig för det. Men jag är så opepp på allt just nu och jag vet inte hur jag ska bli pepp. Det gäller väl att hålla ut tills man hittar energi igen.

Nu ska jag kila

Ha det fint!

kramar och kärlek!

Fredag 7/11-08

Hej Hopp igen! Idag är det fredag och jag uppdaterar i alla fall bloggen varje vecka. Att blogga prioriteras inte under skolveckorna eftersom att då har jag dels sällskap av Lina och Elisabet och dels brukar jag vara upptagen av annat.

Denna vecka har vi har ytterligare besök i lägenheten av ingen mindre än Harald :D han har bott hos oss hela veckan! Det har varit helt underbart, dels att jag har fått träffa honom varje dag i en hel vecka, men att han också har fått lära känna mina vänner och att de ha fått lära känna honom. Det har varit ganska viktigt för mig och de funkade mycket bra ihop så det känns jättebra!

I veckan har jag jobbat en del med Dynamit, gjort en del i skolan men dock inte varit så produktiv som jag borde så jag ska skriva rapport i helgen.

Det har var varit fiolspel och vicki och anna har hälsat på. Jag och Harald har även träffat Lina och framför allt Andreas på fika. Jag har även gjort en del skolarbete även om pojkvän på besök inte är det bästa sättet att plugga mycket.

Vi är nu också verkligen på G med Dynamit och jag har spenderat dagen med att skicka ut att folk har blivit antagna.

I helgen ska jag som sagt plugga och så kommer Nordesjös och ska äta och mys. Det ska bli trevligt. Borde kanske göra någon form av bildspel eller så för jag har nämligen norpat bilder idag.

Det ska jag gör nu!

Ha det fint!

Kramar och kärlek

Sanna

Lördag 1/11-08

hej!

Ser ni vad jag kan? Jag har börjat uppdatera bloggen nu! Eller i alla nu två dagar i rad;) Jag kanske är lite optimistisk, liite kanske, men jag gör saker snabbt till en vana om jag vill.

I alla fall. Idag är det lördag. Jag har inte gjort så mycket. Spelat lite eller mycket. Städat en del. Spelat spel med syster. Förlorade stort. Men det är smällar man får ta! Jag brukade vara jättebra på det spelet när jag var liten, Othello. Jag vann alltid mot Berit, min fritidsfröken på Lönnen. Jag undrar om hon lät mig vinna... I alla fall trodde jag att jag var bra på det då och det var väl huvudsaken:) I kväll ska jag försöka sätta mig ner med matten och jobba igenom allt som Magnus gått igenom. JAG SKA! Fast jag är verkligen opepp. Men jag måste för att slippa göra det också nästa vecka när Harald är och hälsar på. Japp, ni hörde rätt, han kommer och hälsar på:D :D fast det är vecka och allt. Men han hade någon praktik som han lika gärna kunde göra här, så det välkomnar vi självklart :D

Igår var det höstfest, det var kul. Riktigt kul! Mycket lyckad kväll, eloge till festfixarna Carro, Lina, Rasmus och Zarah. Hoppas jag inte glömt någon nu :P God mat och kul aktiviteter! Kul tema och snygga gäster ;) Jag glömde såklart kameran, men jag ska försöka få tag i bilder. Emma vann för fulast klädsel och hon förtjänade det verkligen ;)

Nej, nu ska jag bli seriös!

Ha det fint!

Kramar och kärlek!

RSS 2.0