31/12-08

Hej!

Idag är det nyårsafton och nu har jag äntligen hittat min klänning som jag letat efter i en vecka nu. Och det blev den klänning som jag tittat mest på och helst velat ha. Jag såg den på HM innan jul men köpte den inte för jag tyckte inte att jag behövde en, särskillt inte innan jul. Sedan köpte mamma en annan lika fin klänning till mig i julklapp, som dick var för liten så jag blev tvungen att lämna tillbaka den då den inte fanns i min storlek. När jag gick med E och  V på mellandagsrean så letade jag som en tok efter en klänning. Dels efter den som jag sett innan jul och dels efter alla andra klänningar med samma modell. Inget fanns i min storlek på hela Kupolen!

Sedan åkte vi med ålänningarna till Sågmyra. Där letade jag också klänning men hittade inget. Sedan var jag på HM i Falun igår för att nu få tag i något till i dag. Varken den som mamma köpte eller någon annan klänning som jag ville ha fanns. Jag åkte hem utan något till ikväll i hopp om att jag lämnat något fint hemma i Falun, vilket jag inte gjort. Så jag var nere på stan en timme idag och jag går in på HM, det första jag hittar är den klänningen jag tittat på innan jul, i rätt storlek! :D:D Då kommer jag på att jag varken har skor eller någon tröja att ha utanpå, så då går jag in på Indiska och hittar en mycket snygg halsduk på rea som jag kan slänga över axlarna och jag kommer även att använda den sen, mycket fin är den! Sedan gick jag ringde jag Harald för att han skulle hitta en buss hem åt mig. Den gick kvart över och klockan var då fem över. Så jag gick in på Wedins och kikade på skor, såg ett par mycket snygga svarta, perfekta konsertskor för 200 så jag slog till och köpte dem på 10 minuter. Sedan satte jag mig på bussen och åkte hem. Hemma en timme efter att jag åkt. Mycket effektiv stund på stan må jag säga.

Ikväll ska jag hem till Lina och Andreas och äta middag. Ska bli mycket angenämt. Äntligen ska man få träffa allt folk som de pratas om hela tiden. Hoppas det blir trevligt!

Nej, nu ska jag kila!
Gott Nytt År till er alla

Kramar och kärlek!
Sanna

Jullov

Hejhopp!

Nu är det jul i stugan och Sanna myser :) Hon har nämligen en Harald på besök:D:D och dessutom är det snö och kallt och precis så mycket vinter som det ska vara.

De senaste dagarna har vi haft huset fullt. Nu är Carro och Harald här och våra vänner från Åland åkte hem i morse. Mycket trevligt med huset fullt av mysiga människor! Nu är det också vinter på riktigt då jag har gjort 3 av 4 vinter aktiviteter pch den fjärde skippar jag helst. Jag har åkt längd, slalom och en längre sparktur, bara skridskor kvar, vilket jag helst skippar. Mest sugen är jag på att åka lite längd igen. Premiärturen var på 8km och det var jätteskönt!

Nu ska jag kila till lunchen!

kramar och kärlek!

Sanna

26/12-08

Hej!

Värst vad jag har börjat blogga på sista tiden. Kanske inte så konstigt då jag inte längre har ork att plugga och faktist en del tid för mig själv, vilket är fruktansvärt skönt!

Idag har jag varit på mellandagsrean. Jag har inhandlat en mp3-spelare, ett par lila jeans, en grå tröja, ett par skor och en mössa. Jag letade mig galen efter en klänning till nyår, men hittade ingen. Får försöka i Falun eller på Lager 157 istället. Elisabet kom och hämtade mig vid halv tio-tiden och sedan hämtade vi upp Sophie i Mockfjärd och sedan bar det av till Borlänge och allt folk. Jag och Elisabet vandrade omkring och som vanligt fanns det mest på H&M. Vid halv två-tiden kom Vicki in och i släptåg hade hon Rasmus. Sedan gick vi och kikade på mobil till E och mp3 till mig. Rasmus lämnade oss ganska snabbt då han inte riktigt förstod tjusningen i shoppning, men vid det laget hade min entusiasm också lagt sig lite.

Vi gav upp vid 4-tiden och satte oss på tåget hem. Resten av kvällen har spenderats i telefon med Harald, med avbrott för mat och monopol-spel ett par timmar. Men jag har pratat ganska många timmar med min fina pojke och det var välbehövligt med tanke på att vi inte haft så mycket kontakt de senaste dagarna, eller i alla fall inte i ett tillstånd då jag varit så pigg att jag varit klar i mitt huvud.

Nu ska jag sova!

God natt!
Kramar och kärlek till världen! tror den kan behöva det ibland.

Dan efter dopparedan

Hej!

Nu är julafton över. Det är verkligen speciellt att fira jul med min familj. Jag vet inte hur mycket jag ska beskriva det, det vore att ge en vinklad version, men alltså, det är välsigt spännande. Jag vet inte hur ofta det händer att man bråkar eller skriker, eller att någon blir sårad eller så. Och jag tror faktiskt att det har varit mamma och jag mest denna julhelg. Grundar sig nog i att jag varit hemma vildigt lite och att hon är besviken på det och att jag beter mig lite nonchalant. Vi står helt enkelt på olika ställen och vill få ut olika saker av vår relation vilket gör att det krockar. Mysigt.

Men annars har vi det väldigt bra också och jag, mamma och pappa åkte skidor idag, 8km. Känner mig nöjd med tanke på att det var årets första tur. Skönt att komma ut i spåret lite igen, åkte inte så mycket förra året. Sedan har jag även fått en del pluggat, började med filosofin nu. Om tid och vad tid är. Känns som ett ämne som ligger nära till hands då det känns som jag vrider på den fram och tillbaka för att få den att räcka till. Kanske skulle ta och färdas med ljusets hastighet så att tiden slutade att existera. Då skulle man vara framme innan man åkte. Vore fruktansvärt smidigt. Då skulle tiden aldrig behöva vara ett problem längre. Men då skulle nog ett annat hinder dyka upp. De har en förmåga att göra det. Vilket inte gör att vi behöver sluta försöka övervinna dem, grejen är nog inte att klara dem, utan processen fram. Vad vi lär oss och hur vi utvecklas. Det är nog en mening med livet, lära sig hantera situationer. Förbereda för vad kanske man kan fråga sig, men det vet jag inte riktigt. För alla eventualiteter kanske? Kanske för att klara saker senare i livet. Nej, jag orkar inte fundera hela vägen ut idag. Vi tar det en annan dag, när jag är lite piggare och lite mer klar i huvudet. Jag är fruktansvärt trött just nu nämligen. Skulle helst vilja sova och sova bort resten av detta lov. Jag orkar inte konfrontera allt som tas upp. Men jag antar att det behövs vädras lite nu.

Nu ska jag nog gå och sova tror jag. Ska bara ringa och säga god natt till pojken min. Han är väldigt fin:) Jag är nog lite kär allt ;)

Nej! Nu ska jag sluta!

Kramar och Kärlek till er!
Sanna

När det lider emot jul

Hej!

Ja, nu lider det mot jul och idag har jag fått min första riktiga lovdag. Lördag och söndag var det julbrådska (julkonsert med BUS) och då är det inte ritkigt lov. Man är ganska uppdagen och spelar ganska mycket. Det gick faktiskt ganska bra i år :) Spelade både med BUS och Dalaviolonisterna. Klädseln med DV var ganska specielll, dels balklänningar och dels guldkjolar. Vi körde på glamour i år så att säga ;) Dagen är kommen med alla som medverkar i julbrådskan, är som alltid mycket mäktig. Träffade Anna, som var med och spelade i DV förut. Hon är hemma från Paris över jul och gick och kikade på oss :D Kul att träffa henne! Sen på lördagen så träffade jag Elisabet, det är alltid lika trevligt att få träffa en fina flickan! På söndagkväll satt jag och Maja och spelade gitarr på ett projekt som vi haft ett tag, nämligen Boulevard of Broken songs. Det väldigt roligt att musisera med henne:)

Idag, måndag, började tidigt med att väckerklockan ringde vid åtta. (Jag har redan vant mig vid jullovsmornar) och vid nio bar det av till frisören för att permanenta håret. Väl i frisörstolen visade det sig att mitt hår var mycket slitet och att jag behövde klippa av ganska mycket. Så nu sitter det en Sanna som har förhållandevis kort hår och alldeles krulligt. Jag har inte vant mig än, men jag tror att jag kommer trivas mycket bra, det är alltid lite ovant när det är nyklippt.
  Sedan bar det av till Kupolen för julklappsshoppning så nu är det avklarat också. Känns skönt! Mormor och morfar kvar i och för sig, men det vet knappt mamma vad man ska ge så vi hjälps åt med de julklapparna.

Nu är det bara två dagar kvar till julafton. Det känns på många olika sätt. Min mamma är ovanligt stressad, jag har inte sett henne såhär på tja, antigligen ett år. Vilket i och för sig är mycket bra eftersom att hon var så alltid för några år sen när hon var utbränt. Och även om min familj fått gå igenom en del det sista halvåret så har hon varit mycket mer stabil. Det är inte kul att se henne så stressad men det är skönt att det inte är vardag längre!
   Ett annat sätt man märker av att det är jul snart är att jag måste städa mitt rum och istället bloggar. Nu ringer Harald så jag ska prata med honom nu!

Kramar och kärlek!

Jul snart

Hej!
Nu är det snart jullov och det känns!

Attgöra-listan är lång och mycket tid på lovet ska gå åt till att plugga, resten till att vila och även förhoppningsvis träffa lite folk. Dynamit är nu över och det gick bra även om det inte kanske gick precis som planerat så var i alla fall deltagarna nöjda och det är huvudsaken! Då känns allt bra. Jag ska inte utvärdera mera utifall att de små liven skulle råka läsa denna blogg. Och även om vissa av dem är lika gamla som jag och kanske t,.om. några månader äldre så känns de verkligen som mina små barn. Förlåt! Men efter att ha lagat mat, diska efter dem och se till att de kom med de som var sist och städa efter dem så känns det verkligen som att jag var deras mamma. Men dynamit var bra och jag kommer att minnas det med glädje och jag tar med mig massor av erfaranhet i livet.

Nu är jag för tillfället i Göteborg hos min finaste pojke i hela världen! Jag har vilat i princip hela hela helgen och nu sitter han och pysslar med lite saker han måste göra.

Nästa vecka är det konserternas vecka och jag måste kolla upp hur det blir med Gagnefsorkestern! JAG MÅSTE KOMMA IHÅG DET! Annars är det en del andra konserter som jag måste öva till och tja, lite sånt. Tror det är tre konserter nästa vecka med tre olika grupper. Suck! Eller om det är en fjärde på måndag kanske... NEEJ! Hoppas verkligen inte att det är det. Jag måste väl gå på den då, jag har skolat alldeles för mycket. Sedan ska jag bli bättre på att säga nej!

Nu ska jag sluta för idag och istället läsa lite andra bloggar. Ska bli kul att uppdatera mig lite om andra liv!

Kramar och kärlek!

Sanan

RSS 2.0