Uppdatering av liv

Hej!

Efter lite påtryckningar från Rasmus igen så ska jag väl försöka börja blogga lite igen. Tiden prioriteras inte till bloggande just nu, men det kan nog vara en vettig sak att lägga tiden på eftersom att man bearbetar ganska mycket då.

Ja, nu lever jag ett liv i normalhastighet. Jag pluggar mellan halv nio och lite beroende på kvällsaktiviter så pluggar jag fram till halv tio. Jag gör i alla fall vettiga saker fram till halv tio. Till och från känns det som att jag bor på min skola ^^ Och att jag har allt jag behöver med mig överallt. Fiol, dator, mobil och lite kläder. Fast kläder släpar jag inte på så ofta. Men den dagen min väska väger mindre än tungt (jag kan verkligen inte uppskatta vikt, men tungt innebär att det blir obekvämt tungt att bära efter kanske en km. Tag med i beräkningarna att jag är klen men van att bära) är jag glad och tacksam!

Så vad gör jag då i mitt liv just nu. Tja, jag skriver ganska mycket på min projektrapport som ska vara inne på onsdag. Det är väldigt intressant att skriva om HImba, men det är också ganska drygt att sitta hela skoldagar och bara skriva, skriva, skriva. Det är väl projektarpporten det är mest med just nu. Annars är det kemi, fysik och lite fördjupningsarbeten som gäller.

Sedan spelar jag fiol. Just nu är det väl Melodifestivalen (Borlänges egna lilla Melodifestival, som inte har något att göra med någon nationell Melodifestival.) Sedan spelar jag på med mina valiga låtar och dalaviolonisterna. Ja, Lina och jag håller på att planera vår egen konsert också ska jag kanske säga.

Igår var jag på ungdomssamling. Det var kul! Mycket kul att träffa allt folk igen! Det var länge sen jag var där sist eftersom att jag har haft ganska fullt upp de senaste fredagarna. Jag fattar inte var jag gör av dem, men ¨så kan det vara. Nästa fredag tror jag att jag har planer på att komma också, fast jag är inte hundra. Jag trivs bra där. Pratade en del med folk och fick en del klart för mig, kändes bra. Sedan fattar man också att det är slut mellan Anna och Rasmus eftersom att hon inte var där och det var Rasmus. Men man får vänja sig och hoppas att det löser sig till det bästa!

Det finns väl en hel del saker som jag inte uppdaterat er på nu, men det får vi ta en annan dag eller mun till mun eller inte alls.

Kramar och kärlek till er alla!
Sanna

RSS 2.0