Livet hemma

Nu har jag börjat att acceptera att jag inte kommer att komma tillbaka till Göteborg än på ett tag och sitter nu vid msn så mycket jag kan:P Annars har livet idag och igår varit riktigt bra. Igår träffade jag Vicki. Underbart att se henne igen, det var alldeles för länge sen sist. Tyvärr var jag trött som jag vet inte vad och man kunde ju önskat att jag varit lite mer social, men jag var trött mycket trött, tröttare än vad jag är nu. idag har jag varit och simmat och sen åkte jag hem till edith en sväng. också en flicka som jag inte träffat på länge. så kul att se henne också.

Imorgon blir det mer dreads. jag inbillar mig att jag ska kunna läsa samtidigt, vi får se hur det går... borde nog gå bra. måste kolla på bussar in till stan också.

nu orkar jag inte skriva mner
Grattis Anna på 18årsdagen!

Kramar till er alla!

GVF

Hej vänner!

Nu har jag kommit hem från göteborgs vetenskapsforum och det har varit helt underbart. Tack Victor och Johannes! det har varit helt underbart! underbarare än underbarast! detta är som husarö fast på fem dagar. jag tror att de har varit de fyra intensivaste dagarna i mitt liv. jag tror att jag har varit på 8 olika föreläsningar, en labb och varit på två stycken olika workshops på fyra dagar, elleer tre och en halvdag snarare. plus det har jag träffat och umgåts med helt undebara människor. om det är dem som är sverigare största nördar så älskar jag nördar:D:D fast det har jag svårt att tro. socialare och trevligare människor får man leta efter. från första början pratade man med alla möjliga människor och samtalsämnana tog inte slut. det märks att detta är människor som tänker och då är det inte bara naturvetenskapliga tanker utan tankar över huvudtagen. Fatistiska föreläsare som ger otroligt med insperation att göra vad som är vitktigt i livet, nämligen att göra det man brinner för. Det sas men framför allt så märktes det. de som tyckte om det de pratade om gjortde det intressant och man lärde sig en massa saker. jag kan säga att jag också blev indelad i den bästa udnergruppen, Biotek-gruppen! Vi vann den stora tävlingen och Sara och Louise fick simma och snorkla i Universeums bassäng där det simmade hajar, eller i alla fall en. Vi åt middagen i underverseum med fiskarna simmande ovanför oss. helt fantastiskt underbart. Vi sov även där en natt, om man nu kan kalla det sova. två timmar blev det nog. Ja, detta forum innehöll det mesta utom sömn, fast jag sov ändå förhållandevis mycket. de tre första dagen kanske fem timmar per natt och sista natten 2 timmar som jag nyss sa. det gjorde en lite trött och särskilt sista natten så blev jag riktigt flummig och brottades, kittlades och jag vet inte vad jag sa till alla möjliga människor.

jag har träffat så många underbara vänner som jag hoppas att jag ska kunna hålla kontakten med. Jag ska nu erkänna att jag kommer att skaffa en facebook även om jag hade tänkt att låta bli, men jag kommer ju ha så många trevliga människor att prata med där så jag måste väl... ett löfte är ett löfte. Återträff är ett måste och om inte Victor och Johannes fixar något så gör jag det gärna med hjälp av några.

ha det bra!
Kramar

Frosseri i självömkan

Hej!

Just nu frossar jag i självömkan och jag tänkte dela med mig lite så om ni inte orkar höra på hur synd det är om mig (vilket inte är så kul att lyssna på) så föreslår jag att man bara hoppar över att läsa.

Uwa, nu är jag hemma igen och jag hade nästan glömt allt tjafs och hur michelle är när hon är på dålig humör och det i kombination med en halvstressad, jättetrött Sanna är väl kanske inte det bästa. I natt har jag ändå sovit ut men jag är ändå trött som jag inte vet vad. Jag ska ju plugga nu men det går så dåligt. Jag har ingen energi och ingen motivation. det bara suger! sen har jag ont i kroppen och eftersom jag inte orkar sätta på mig frächa kläder så känner jag mig ovaniligt ful och sloig. när jag kommer hem från jobbet ska jag dusch, sätta på mig snyggare kläder och försöka göra vad jag kan för att pigga upp mig, det kommer att komma folk hit och det brukar alltid lätta upp stämningen så jag hoppas på kvällen:)

Ha det bra!

Kramar

AllaHjärtansDag-blogg

Hej!

Idag är det alla hjärtans dag om någon eventuellt skulle ha missat det. Dagen känns igen för att den skapar brutalt mycket ånger och missnöje. Fast jag tycker om den ändå. Jag brukar nämligen missa hela den där ångesten, med eller utan pojkvän. Därför tänkte jag dedicera denna blogg till alla underbara människor där ute som jag älskar så mycket och som gör mitt liv gott och lyckligt.

Min familj.
Ni fick hamna överst denna gång för jag saknar er faktiskt. Systrar och mamma och pappa plus hundar. Ni är så viktiga i mitt liv och det faktum att jag inte ser er varje dag gör att kan uppskatta den tid jag har med er mer och det gör den inte fullt så självklar. Jag tycker om er allihop även om jag inte alltid är så bra på att tala om det.

Mina vänner.
Under denna kategori går alla gagnefsmänniskor. Ni kommer alltid att vara vännerna. De där speciella vänner oberoende på hur många vänner jag skaffar mig här i Falun och på alla andra ställen. Ni finns och ni är en sådan otrolig trygghet och sådana underbara människor. det kan visst låta lite högtravande och stora ord utan betydelse, men jag menar det verkligen och jag älskar er av hela mitt hjärta. Kan inte säga tillräckligt mycket hur jag tycker om er och vad ni har betytt för mig genom livet.

Klassen.
Ni är min vardag och ljus i tillvaron. Jag vet inte vart jag skulle ta vägen utan er. Jag har glömt hur det var att gå till skolan och ha tråkigt och det har jag er att tacka för. Jag går i klassen där problemen aldrig är förstora och det alltid finns någon att prata med, skoja med eller bara tycka synd om sig själv ihop med.

Nej, nu är det fika, jag får fortsätta at vara sentimental en annan gång

kramar och kärlek på er!
Ni är vackra och älskade, glöm aldrig det!

Nu närmare sig helgen

japp! snart helg och jag ska till stockholm:D Fhett kul! fast jag har en massa att göra här hemma, men tåg kan man ju alltid inbilla sig att man ska kunna plugga på. men hög musik och motivation ska det gå! nu ska jag för övrigt göra klart en uppgift som för hoppningsvis kommer att komma in i tid!Nej nu fick jag inspiration. bäst att passa på

kramar

rapport från skolan

Hej!

denna vecka har gått i flummets och den låga humorns tecken. det blir så med fyra trötta tjejer i en lägenhet. jag vet inte om jag vill citera oss. på ett sätt vore det fhett kul, men jag vet inte om jag vill släppa iväg den delen av mig till alla människor. nej, jag låter bli att dela med mig av det. jag väljer att låta er slippa sånt. japp. i alla fall går det segt fram i skolan och jag gör alldeles för lite, men jag har kul i alla fall och så länge det är så så kommer jag inte att dö:) jag trivs just nu:) super att bo i falun och livet knallar på. jag är så glad för att jag mår bra och att saker inte är som förra våren, verkligen superglad. fast man märker ju att andra inte så fullt så glada och man vill ju så gärna att de ska få vara det, men jag vet liksom inte hur man kan hjälpa dem. jaja, det man får göra är väl att bry sig så mycket man kan och stötta där det går.

men nej, nu ska jag plugga

hejdå!

kramar

Nu är helgen nästan över

och livet känns bra. det gick hyfsat att spela även om jag fick höra efteråt att ljudet inte var så välbalanserat och att blåset inte var på topp, fast vi spelade heller inte helst rent. jaja, nu ska jag snart bege mig till falun och leva en hela vecka där, sen åker jag direkt där ifrån till stockholm nästa helg. kanske eventuellt skulle kunna träffa edith en sväng, Edith om du läser detta, jag kommer att höra av mig till dig på något sätt, har du en liten lucka i ditt liv under lördagen? nej, nu går bussen snart.

Ha det bra!

kramar

RSS 2.0