Sommarlov

Hej Hej! Jag har fått klagomål på att jag aldrig uppdaterar denna så det är väl bäst att jag gör det nu. Jag vill börja med att tala om varför jag inte uppdaterat den på ett tag. Jag jobbar nämligen och ute i skogen där det inte finns något Internet och därför kan jag inte skriva något där. Förra helgen hade jag finbesök från Göteborg nästan hela helgen så då hade jag inte tid att skriva och tja, innan dess har det varit för mycket i skolan. Mitt liv har tagit en stor vändning sen sommarlovet tog fart. Det är som om att när jag slutade skolan öppnade jag dörren till ett annat liv, ett liv med mycket mer känslor och människokontakt. Telefonen går varm och ofta är det en Mr H, som Sofie så vackert namngav honom, som är i andra luren. Allt gick verkligen fort där, men allt känns så underbart bra och rätt. Så bra kändes det när vi träffades. Så rätt. Jag kan inte hitta ord för det. Det var som om jag hade träffat honom en gång förut något annanstans på något annat sätt för det kändes helt rätt att ha honom hemma. Helt naturligt. Just nu jobbar jag som sagt och det är ett ganska bra jobb. Jag vandrar runt i en skog och målar på träd. Det slutar alltid med att jag är minst lika röd som träden men det gör inte så mycket;)Jag arbetar faktiskt åt hans majestät konungen och markerar ut hans drev som han ska jaga på sen. Så han skulle inte vara mycket utan mig:D Och tackar honom hjärtlig för min Namibiaresa, alla pengar jag tjänar går oavkortat dig. Eller i alla fall allt som jag inte skattar på. Japp. jag jobbar i typ en och en halv vecka till och sen är jag hemma ett tag innan jag åker till göteborg och direkt därifrån till utanför kolmården och hälsar på Petra. Sen är det hem igen i typ en vecka. Sen ska jag till mormor och morfar och sedan direkt därifrån till återträffen och sen ska jag hem och vara hemma en halv vecka innan jag pyser till Motala på kick off. Sen är sommaren slut. Jag kommer inte att vara hemma mycket i sommar. Jättetråkigt, men jag ska göra så mycket skoj så det ska nog bli bra ändå! Nej nu var det nog dags att sluta. pusshej!

Here we go again

Jag hade nästan glömt denna känsla men lika väl är den över mig igen och den gör mig lycklig som en lycklig Sanna men lika skör som en skör Sanna. Frågan är bara om det är bra eller dåligt...

Sista dagen i skolan

Om man räknar bort skolavslutningen. Men det är sant och jag är klar, tvåan är klar och nu ligger sommaren framför. Första tre veckorna ska jag jobba och kommer då att bo där jag jobbar, ute i Skinskattebergsskogarna. :D Då ska jag vandra omkring och måla på träd i tre veckor och då tjäna pengar till Namibia. Sedan är det ledigt nån vecka och sen är det förhoppningsvis ett besök hos Petra och sen blir det förhoppningsvis också GVF någon gång i slutet av sommaren. Idag har det blivit mycket sport. Först volleyboll och sen fotboll med Namibiagruppen. Vilka goa människor dom är! PUSS PÅ ER! Vi kommer att ha så kul i tre veckor sen! men nu ska sanna leta reda på en nyckel till Snickabon och sen skruva ihop en stol och öva in ett nummer till skolavslutningen imorgon! PUSSHEJ!

Måndagen med många besked

Hej!

Idag har det hänt mycket och i helgen har det också hänt en del, eller i alla fall i fredags. Då var det nämligen dags att flytta ut ur lägenheten. Jättetråkigt! Men sånt är livet. Fredagen gick väldigt fel bara, det enda som egentligen funkade var just utflytten. Allt annat gick fel. Jo, konserten gick också bra, för jag har konsert i fredags också. Men resten var så mycket oflyt och slav det bara kunde bli, jag orkar inte ens återupprepa det. Fast jag kommer skratta åt det så fort jag får ork till det, så det var inget farligt så.

Lördag spenderades framför datorn med kemilabbrapport på tapeten. Det tog verkligen tid, men jag var väl inte så fokuserad heller. Lite tid tillbringades även med mammas kusin med familj som var och hälsade på.

Söndagen gick åt till sovande, jobbande och konsert igen. Japp, och så började jag läsa en bok också.

Sedan var det idag då och det började med en slapp fysikredovisning om Big Bang teorin som jag galet svår att förstå och jag var trött så det blev väl den sämsta redovisningen någonsin men det gjorde inte så mycket. Jag hade i alla fall lärt mig något för mig själv, nämligen att Big Bang-teorin är mycket komplicerad. Så är det. Klockan 10.30 direkt efter atronomiredovisningen, var det extrainsatt namibiamöte. Henkes mail var väl inte det mest uppmuntrande. Han berättade att han hade något viktigt att berätta och såg mycket bekymrad ut. Vi var ju skraja som sjutton och när han började prata om att rektorn på skolan vi har utbyte med hade skickat ett sms och bett Henke ringa honom började vi ana onåd. Han avbröts av Åsa(svenskalärare)som stack in huvudet och bad Jonas (mattelärare och namibiagruppsmedlem)komma fort. Efter fem sekunder stack Jonas in huvudet och ropade åt sig Kicki (engelska och namibialärare). Henke tittar irriterat efter dem. Sedan berättar han att rektorn på skolan nere i Namibia hade berättat för honom att skolan skulle stängas för att de inte hade råd, (han sa det på ett mycket mer utdraget sätt) precis då stormar Kicki och Jonas in i rummet och skramlar och skriker och kastar ut glass på bortet och säger att vi fått pengar från IPK och att alla kommer att kunna åka. Det dröjer några sekunder innan alla fattar och sedan utbryter att allmänt jubel och folk kramar och skrattar! jag fick lov att hålla glädjetårarna tillbaka så glad blev jag! Verkligen jättekul!:D:D:D:D:D:D:D JAG SKA ÅKA TILL NAMIBIA:D:D:D:D:D:D:D:D och hela gruppen får åka! Det är nästan det som känns bäst! Vi behövde inte splittra gruppen! Helt underbart!

Ja, det var förmiddagen. Sedan blev det eftermiddag med improviserat seminarium på svenska, men det gick bra det med så har jag avslutat svenskan. Sedan var det redovisning på estetiskverksamhet så nu är den kursen också klar. Sedan hade jag diskussion på kemin och det var det sista i den kursen också. Matte NP imorgon och sen ska den kursen också förhoppningsvis vara klar. Jag fick också tillbaka mitt PM som jag skrev i etiken och det gick bra! Så den kursen är också färdig. Det är bara fysiken kvar nu och den ska jag verkligen ta tag i imorgon. usch, jag bävar, men jag ska klara det! Jag ska samla mina sista krafter och göra klart det!

Japp. Sen satte jag mig på 59an och åkte hem till Gräv. Lång bussresa. Man blir verkligen bortskämd av på cykelavstånd från skolan. Men men, man vänjer sig nog igen.

Nu ska det pluggas inför NP imorgon! Hur man nu gör det...

Jaja, ha det så bra!

kramar

RSS 2.0